presentació
gestories
instal·ladors
promotors
 
gestories

Com deu saber les noves activitats han de complir la LLEI DE LA INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL i les ja existents s'hi han d'adaptar. En molts casos ja haurien d'estar-ho.

Es per això que molts ajuntaments han instat a les empreses situades dintre del seu terme municipal a adaptar-se i els que no ho han fet ho tindran que fer durant aquest any.

La Unió Europea ha potenciat la conservació i la millora del medi ambient per tal de garantir la qualitat de vida i el desenvolupament sostenible. Dintre d'aquest entorn la Generalitat de Catalunya va aprovar a principis de l'any 98 la LLEI DE LA INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL.

La nova llei organitza les activitats en tres grups i crea un procediment de intervenció integral diferent per a cada un.

En la nostra zona d'actuació poques empreses del primer grup trobarem, però si moltes del segon i tercer, gran part dels seus clients estan dintre d'aquests grups:

· Hotels de més de 50 habitacions; Tallers mecànics que disposin d'instal·lacions de pintura i tractaments de superfície; Bugaderies industrials; Clíniques i establiments sanitaris en general; Laboratoris de fotografia; Indústries i magatzems de tamany mig, etc.

· Restaurants, Bars, Bars musicals, Hotels de menys de 50 habitacions, Tallers mecànics, Forns de pa, Carnisseries, etc.

En previsió de que als seus clients els caldrà adaptar les seves empreses li ofereixo la solució integral: Realització de projecte, direcció de l'adequació de les instal·lacions, presentació de la documentació (ajuntaments, entitats certificadores, indústria, bombers) i finalment obtenció del Regim adequat.

Pensant en oferir-li tant a vostè com als seus clients el millor servei possible treballem amb terminis d'entrega reduïts i estem oberts a acordar el sistema de pagament adequat per a cada feina.

Estem a la seva disposició per atendre qualsevol de les seves inquietuds.

ENGINYERS VIZCAINO

Per informació podeu dirigir-vos a info@ingenieros-vizcaino.com
o trucar al telèfon-fax 972 31 78 29
Disseny i creació de TripleVeDoble.net